1

Logo EGOISTORIA EGO POWER+

EGO face parte dintr-o afacere globală de producție înființată în 1993.

EGO POWER+ A FOST LANSAT ÎN 2012

EGO a fost lansat oficial în Statele Unite în 2012 și a devenit rapid marca de echipamente electrice pentru exterior cu baterii pe locul 1 din țară, schimbând pentru totdeauna natura echipamentelor de gazon și grădină. EGO a fost lansat în Europa în 2014 și de atunci a cunoscut o creștere incredibilă. EGO este acum disponibil pe scară largă în toată Europa, cu o rețea de peste 2.500 de dealeri. Gama EGO în continuă creștere de produse este împărțită în trei game de bază: Power+, Power+ Professional și Professional-X, permițându-le să ofere instrumente adecvate atât utilizatorilor casnici, comerciali, cât și profesioniști.

PÂNĂ ÎN 2020, EGO SETEAZĂ UN STANDARD MONDIAL

Până în 2020, EGO a devenit un brand consacrat la nivel mondial. Sunt soluția pentru milioane de clienți casnici, comerciali și profesioniști care doresc performanțe excepționale fără fir de la un producător care se angajează să depășească limitele inovației, sprijinind în același timp bunele practici de mediu.

Tehnologia lor patentată oferă cu adevărat putere dincolo de credință – iar dovada se află în miile de recenzii entuziaste de la clienți reali.

UN BRAND PENTRU VIITOR

EGO se concentrează pe furnizarea de tehnologie fără fir superioară, sustenabilă din punct de vedere ecologic, alimentată de baterii. În timp ce tehnologia unică brevetată de litiu-ion de la EGO depășește deja benzina, vor continua să exploreze și să depășească frontierele și vor crea produse și mai performante, mai bune pentru mediu și mai bune pentru utilizatori.

Angajamentul lor în acest sens se reflectă și în Challenge 2025, un portal de informații pe care l-au deschis tuturor. Scopul său este de a educa și împuternici oamenii să facă micile schimbări care pot avea un impact mare asupra mediului nostru și pot influența schimbările pozitive.