Logo Toro

ISTORIA TORO COMPANY

2022:

Cositoarea autonomă de tuns autonomă GeoLink Solutions de la Toro – îi ajută pe clienții de golf să ofere rezultate mai consistente, să mărească productivitatea și să atenueze problemele legate de lipsa forței de muncă.Toro își dezvăluie GeoLink Solutions Autonomous Fairway Mower pentru a ajuta clienții de golf să ofere rezultate mai consistente, să mărească productivitatea și să atenueze problemele legate de lipsa forței de muncă. GeoLink Solutions Autonomous Fairway Mower de la Toro – ajută clienții de golf să ofere rezultate mai consistente, să mărească productivitatea și să atenueze problemele legate de forța de muncă lipsuri.
2022:

Toro’s new robotic mower for homeowners - featuring the industry’s first vision-based localization system and wire-free navigation. This battery-powered lawnmower represents the latest in smart, connected technology for homeowners and their yards.
Dispunând de primul sistem de localizare bazat pe viziune din industrie și de navigare fără fir, noua mașină de tuns iarba robotizată, alimentată cu baterii de la Toro reprezintă cea mai recentă tehnologie inteligentă și conectată pentru proprietarii de case și curțile acestora. sistem de localizare bazat și navigare fără fir. Această mașină de tuns iarba alimentată cu baterii reprezintă cea mai recentă tehnologie inteligentă și conectată pentru proprietarii de case și curțile lor.

2022:

Compania Toro achiziționează Intimidator Group, producător de mașini de tuns iarba Spartan, pentru a-și extinde portofoliul și a deveni un jucător și mai puternic pe piața mare și în creștere rapidă a mașinilor de tuns tuns zero.
Compania Toro își extinde portofoliul și devine un jucător și mai puternic pe piața mare și în creștere rapidă a mașinilor de tuns iarba zero, odată cu achiziționarea Intimidator Group, producător de mașini de tuns Spartan. Compania Toro achiziționează Intimidator Group, producător de mașini de tuns Spartan, pentru a-și extinde portofoliu și deveniți un jucător și mai puternic pe piața mare și în creștere rapidă a mașinilor de tuns tuns zero.

2021:

Left Hand Robotics - Compania Toro achiziționează Left Hand Robotics, consolidându-și angajamentul de a construi expertiză în domeniul energiei alternative, autonome și inteligente conectate.
Compania Toro achiziționează Left Hand Robotics, consolidându-și angajamentul de a construi expertiză în domeniul energiei alternative, al produselor autonome și conectate inteligent. Left Hand Robotics – Compania Toro achiziționează Left Hand Robotics, consolidându-și angajamentul de a construi expertiză în domeniul energiei alternative, autonome și inteligente conectate.

2021:

Turf Lynx - Compania Toro achiziționează Turf Lynx, recunoscut pentru introducerea primei mașini de tuns fairway complet autonome, complet electrice din industria de golf, în 2016.
Compania Toro achiziționează Turflynx, cu sediul în Portugalia, recunoscută pentru introducerea primei mașini de tuns fairway complet autonome, integral electrice din industria de golf în 2016. Turf Lynx – Compania Toro achiziționează Turf Lynx, recunoscută pentru introducerea primei mașini de tuns iarbă complet autonome, integral electrice din industria de golf. mașină de tuns fairway în 2016.

2020:

Venture Products, Inc. - Compania Toro achiziționează Venture Products, Inc., producătorul de gazon, peisaj și echipamente de gestionare a zăpezii și gheții marca Ventrac pentru terenuri, antreprenori de peisaj, golf, piețele municipale și rurale.
Compania Toro achizitioneaza Venture Products, Inc., producatorul de gazon marca Ventrac, peisaj si echipamente de gestionare a zapezii si ghetii pentru terenuri, antreprenori de peisaj, golf, pietele municipale si rurale. Venture Products, Inc. – The Toro Company achiziționează Venture Products, Inc., producătorul de gazon, peisaj și echipamente de gestionare a zăpezii și gheții marca Ventrac pentru terenuri, antreprenori de peisaj, golf, piețele municipale și rurale.

2019:

Charles Machine Works - The Toro Company acquires Charles Machine Works of Perry, Oklahoma, the parent company of Ditch Witch and other leading underground construction brands.
Compania Toro își asumă o poziție de lider în industria construcțiilor subterane prin achiziția Charles Machine Works din Perry, Oklahoma, compania-mamă a Ditch Witch® și alte mărci de top în construcții subterane. Charles Machine Works – Compania Toro achiziționează Charles Machine Works din Perry, Oklahoma, compania-mamă a Ditch Witch și a altor mărci de top în construcții subterane.

2014:

Compania Toro își sărbătorește Centenarul și intră în afacerile profesionale de gestionare a zăpezii și a gheții prin achiziția BOSS Snowplow din Iron Mountain, Michigan.
Compania Toro își sărbătorește Centenarul și Moștenirea Excelenței.

Compania intră în afacerile profesionale de management al zăpezii și gheții prin achiziția BOSS Snowplow din Iron Mountain, Michigan. Compania Toro își sărbătorește Centenarul și intră în afacerile profesionale de gestionare a zăpezii și a gheții prin achiziția BOSS Snowplow din Iron Mountain, Michigan.

1997:

Exmark Manufacturing - The Toro Company strengthens its position in the landscape contractor business with the acquisition of Exmark Manufacturing of Beatrice, Nebraska.

Compania Toro își întărește poziția în afacerile de antreprenori de peisaj prin achiziția Exmark Manufacturing din Beatrice, Nebraska. Exmark Manufacturing – Compania Toro își întărește poziția în afacerile de peisaj, prin achiziționarea Exmark Manufacturing din Beatrice, Nebraska.

1972:

Inovația continuă și relațiile puternice cu clienții îl propulsează pe Toro pe locul 1 în irigarea terenurilor de golf.
Inovația continuă și relațiile puternice cu clienții îl propulsează pe Toro pe locul 1 în irigarea terenurilor de golf. Inovația continuă și relațiile puternice cu clienții îl propulsează pe Toro pe locul 1 în irigarea terenurilor de golf.

1962:

Moist O’ Matic - Toro intră în afacerea de irigare subterană odată cu achiziția companiei Moist O’ Matic din Riverside, California, și este pionierat în utilizarea materialelor plastice în irigare.
Toro intră în afacerile de irigații subterane odată cu achiziția lui Moist O’ Matic din Riverside, California, și este pionier în utilizarea materialelor plastice în irigare. Moist O’ Matic – Toro intră în afacerea de irigare subterană odată cu achiziția companiei Moist O’ Matic din Riverside, California, și este pionierat în utilizarea materialelor plastice în irigare.

1954:

Inovația de ultimă oră îi permite lui Toro să preia conducerea în industria mașinilor de tuns iarba pentru prima dată.
Inovația de vârf îi permite lui Toro să preia conducerea în industria mașinilor de tuns iarba pentru prima dată. Inovația de ultimă oră îi permite lui Toro să preia conducerea în industria mașinilor de tuns iarba pentru prima dată.

1952:

Toro deschide prima unitate de cercetare, dezvoltare și testare agronomică din lume în Bloomington, Minnesota. Dr. James Watson se alătură companiei și efectuează studii agronomice revoluționare la fața locului. Watson devine un lider de renume mondial în agronomie.
Toro deschide o unitate unică de cercetare, dezvoltare și testare în inginerie și agronomie în Bloomington, Minnesota. Dr. James Watson se alătură companiei și efectuează studii agronomice revoluționare la fața locului. Watson devine un lider de renume mondial în agronomie. Toro deschide prima unitate de cercetare, dezvoltare și testare agronomică din lume în Bloomington, Minnesota. Dr. James Watson se alătură companiei și efectuează studii agronomice revoluționare la fața locului. Watson devine un lider de renume mondial în agronomie.

1951:

Toro intră în afacerea cu frezele de zăpadă cu introducerea Snow Boy de calitate industrială. Prima freză de zăpadă Toro, proprietarul casei, Snow Hound, este introdusă în anul următor.
Toro intră în afacerea cu suflanele de zăpadă cu introducerea Snow Boy de calitate industrială. Prima freză de zăpadă Toro, proprietarul casei, Snow Hound, este introdusă în anul următor. Toro intră în afacerea cu suflanele de zăpadă cu introducerea Snow Boy de calitate industrială. Prima freză de zăpadă Toro, proprietarul casei, Snow Hound, este introdusă în anul următor.

1948:

Toro enters the rotary lawnmower business with the acquisition of the Whirlwind Company of Milwaukee, Wisconsin. Toro transforms this small niche product into a dominant factor in the industry by introducing a new enclosed deck design helping eliminate consumer concerns.
Toro intră în afacerea cu mașinile de tuns iarba rotative prin achiziția companiei Whirlwind din Milwaukee, Wisconsin. Toro transformă acest produs mic de nișă într-un factor dominant în industrie prin introducerea unui nou design de tablă închisă care ajută la eliminarea preocupărilor consumatorilor. Toro intră în afacerea cu mașinile de tuns iarba rotative prin achiziția companiei Whirlwind din Milwaukee, Wisconsin. Toro transformă acest produs mic de nișă într-un factor dominant în industrie prin introducerea unui nou design de tablă închisă care ajută la eliminarea preocupărilor consumatorilor.

1942:

Toro încetează producția de produse autohtone pentru fabricarea de bunuri pentru a sprijini efortul de război al SUA în timpul World ar Two, după ce s-a impus cu succes ca lider global în întreținerea golfului, industriile profesionale și rezidențiale ale cositoarelor.
Toro încetează producția de produse autohtone pentru fabricarea de bunuri pentru a sprijini efortul de război al SUA în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, după ce s-a impus cu succes ca lider global în golf și în toate fazele industriilor de cositoare rezidențiale profesionale și în curs de dezvoltare. Toro încetează producția de produse autohtone pentru fabricarea de bunuri pentru a sprijini efortul de război al SUA în timpul World ar Two, după ce s-a impus cu succes ca lider global în întreținerea golfului, industriile profesionale și rezidențiale ale cositoarelor.

1925:

Combinația dintre o linie extinsă de produse inovatoare susținute de distribuitori orientați către clienți ajută Toro să devină producătorul numărul 1 de echipamente de întreținere pentru golf și soluții de irigare din lume.
Combinația dintre o linie extinsă de produse inovatoare susținute de distribuitori orientați către clienți ajută Toro să devină producătorul numărul 1 de echipamente de întreținere pentru golf și soluții de irigare din lume. Combinația dintre o linie extinsă de produse inovatoare susținute de distribuitori orientați către clienți ajută Toro să devină producătorul numărul 1 de echipamente de întreținere pentru golf și soluții de irigare din lume.

1924:

Toro prezintă prima sa mașină de tuns iarbă, robustă și extrem de versatilă Park Special de 30 de inchi. Un standard în industrie, Park Special devine un vânzător de top până în 1961, când este înlocuit de cererea de cositoare rotative.
Toro prezintă prima sa mașină de tuns iarbă, robustă și extrem de versatilă Park Special de 30 de inchi. Un standard în industrie, Park Special devine un vânzător de top până în 1961, când este înlocuit de cererea de cositoare rotative. Toro prezintă prima sa mașină de tuns iarbă, robustă și extrem de versatilă Park Special de 30 de inchi. Un standard în industrie, Park Special devine un vânzător de top până în 1961, când este înlocuit de cererea de cositoare rotative.

1922:

Președintele Toro, John Samuel Clapper, înființează prima rețea națională de distribuitori de echipamente de teren de golf care oferă o aprovizionare locală de produse și consiliere și servicii de specialitate pe care supraveghetorii le apreciază foarte mult.
Președintele inovator al lui Toro, John Samuel Clapper, înființează prima rețea națională de distribuitori de echipamente pentru terenuri de golf care oferă o aprovizionare locală gata de produse și sfaturi și servicii de specialitate pe care supraveghetorii le apreciază foarte mult. Președintele Toro, John Samuel Clapper, înființează prima rețea națională de distribuitori de echipamente de teren de golf care oferă o aprovizionare locală de produse și consiliere și servicii de specialitate pe care supraveghetorii le apreciază foarte mult.

1919:

Toro inventează Toro Standard Golf Machine, prima mașină de tuns fairway mecanizată din industrie, pentru Clubul Minikahda din Minneapolis, creând astfel industria de echipamente mecanizate pentru terenuri de golf.
Toro inventează Toro Standard Golf Machine, prima mașină de tuns fairway mecanizată din industrie, pentru Clubul Minikahda din Minneapolis, creând astfel industria de echipamente mecanizate pentru terenuri de golf. Toro inventează Toro Standard Golf Machine, prima mașină de tuns fairway mecanizată din industrie, pentru Clubul Minikahda din Minneapolis, creând astfel industria de echipamente mecanizate pentru terenuri de golf.

1914:

Compania Toro Motor a fost fondată la 10 iulie 1914 pentru a construi motoare pentru marca numărul 1 de tractoare agricole din Statele Unite – The Bull Tractor Company. Numele „Toro” este ales din cauza asocierii companiei cu Bull.
Compania Toro Motor a fost fondată la 10 iulie 1914 pentru a construi motoare pentru marca numărul 1 de tractoare agricole din Statele Unite – The Bull Tractor Company. Numele „Toro” este ales din cauza asocierii companiei cu Bull. Compania Toro Motor a fost fondată la 10 iulie 1914 pentru a construi motoare pentru marca numărul 1 de tractoare agricole din Statele Unite – The Bull Tractor Company. Numele „Toro” este ales din cauza asocierii companiei cu Bull.